Folii Decorative

Posibilitățile de imaginație artistică pe suprafețe plane de sticlă au fost imbunatatite imens prin introducerea foliilor autoadezive decorative. Aceste filme decorative au fost special dezvoltate pentru a oferi designerilor de interior o selecție impresionantă de opțiuni creative pentru decorațiuni de sticlă atrăgătoare din punct de vedere arhitectural. Filmele de ferestre decorative sunt create astfel încât acestea să fie ușor texturate, făcând ca lumina să fie dispersată încet, creând o atmosferă amicală de înaltă clasă.

Happy Tint SRL poate aplica folia decorativă de sticlă pe pereții despărțitori și pe suprafața interioară a ferestrelor adăugând intimitate sau o nouă dimensiune decorativă în clădirile casei sau clădirilor comerciale.

Foliile decorative creează un aspect unic de sticlă gravată la un cost foarte scăzut în comparație cu geamul gravat.

Foliile decorative sunt rezistente la apă, acizi ușori, alcalii și săruri, iar o acoperire anti-bacteriană limitează amprentele de degete, ceea ce înseamnă mai puțină curățare. De asemenea, atunci când este necesar, ele pot fi îndepărtate cu ușurință, permițând modificări ale proiectului

Unde se poate aplica folia decorativa?

Foliile decorative sunt recomandate pentru:

Sală de conferință

Hotel

Ansamble rezidențiale

Birouri private

Ferestre exterioare

Compartimentare din sticlă

Verande

De ce sa aplicam folii decorative?

Aceste finisaje arhitecturale sau filme oferă designerului discriminant o nouă modalitate de a comunica și de a exprima mesajul dvs, în cadrul designului interior și exterior atât pentru construcții cati și  pentru renovare. Interpretați spațiul dvs și creați o experiență vizuală unică cu peste 500 de finisaje. Culorile, desenele, texturile și finisajele vă oferă libertate creativă aproape nelimitată. Foliile sunt filme din PVC durabile, flexibile și curate și sunt excelente pentru aplicații ușoare și fără bule. Frumusetea finisajelor arhitecturale este aceea ca ele pot fi folosite in locul sau pentru a imbunatati materialele naturale. Foliile decorative sunt ideale pentru utilizarea în interior și în exterior și pot fi folosite pe pereți; mobilierul, corpurile de iluminat iar unele pot fi aplicate și pe suprafețe tridimensionale și / sau termoformate.

Exemple de folii decorative

Cateva exemple de folii decorative

san marino
deco alb sablat

milano
651 mat

oslo
651 transparent

yamato
Frost

lausanne
water effect

x

arpa
Arpa

x

fine
Dungi Fine

x

slat
Dungi albe orizontale

illumina
Shadow white

Avantajele foliilor decorative

  • Sunt o metoda economica si reversibila de decorare a geamurilor
  • Retin cioburile in cazul spargerii accidentale a geamului (in cazul aplicarii de folii dintr-o bucata)
  • Separa vizual spatiile compartimentate cu sticla
  • Pot fi decupate pentru realizarea de modele complexe: sigle, mesaje publicitare, decorative etc.

Foto: Folie decorativa cu linii verticale care separa vizual doua birouri, fara a bloca insa complet lumina si vizibilitatea. In plus folia va retine cioburile in cazul spargerii accidentale a geamului.

folie decorativa dungi

Formular Comanda ONLINE | Folii Decorative

1 + 3 = ?